Festival De Sicilia

imageFestival De Sicilia

Bucuresti 3-4 decembrie 2009

Camera

Festival de Sicilia

Este un eveniment business organizat de Hello Events si Camera de Comert a regiunii Trapani-Sicilia si are ca scop promovarea pe piata din Romania a produselor regiunii Trapani. Evenimentul se va desfasura in perioada 3-4 decembrie 2009 la Bucuresti in cadrul World Trade Center /Hotel Pullman.
Prin acest eveniment se doreste prezentarea producatorilor din regiunea Trapani si a produselor agroalimentare specifice zonei .
Parteneri Media:


Furnizorii prezenti la Festival de Sicilia aduc in atentia buyerilor din Romania o serie de produse cunoscute international prin calitatea lor deosebita cum ar fi renumitul vin Marsala, paste, patiserie traditionala, conserve specifice regiuni Trapani, ulei extravirgin de masline, specialitati din peste, dulceturi, producatori de vinuri locale.
La eveniment vor fi prezenti si tour operatori din regiunea Trapani -Sicilia, aducand in atentia tour opertaorilor roamani frumusetea regiunii Trapani, calitatea serviciilor oferite si nu in ultimul rand facand cunostinta si cu serviciile oferite de tour operatorii romani.
De asemenea acest eveniment urmareste dezvoltarea de noi retele de afaceri bilaterale prin organizarea de intalniri B2B pentru fiecare dintre participanti (importatori, cumparatori, distribuitori, agenti economici, clienti finali) ce au ca scop facilitarea patrunderii pe piata de retail a produselor din Trapani.

Programul evenimentului cuprinde 2 zile si prevede seminarii, intalniri, degustari de produse, dar si un bufet Italian cu produsele furnizorilor prezenti pregatite de maestrul bucatar Giovanni Zichichi, chef la restaurantul Nann, venit special din Trapani.

In acest scop va invitam sa participati la intalnirile de business din cadrul acestui eveniment.
 


Luiza Stanescu
Event Manager
Hello Events
+40 728 841.793
office@helloevents.ro