Targ pentru o Viata Sanatoasa

imageO Viata Sanatoasa

Targul in 2010:
17-19 septembrie
24-26 septembrie
15-17 octombrie
22-24 octombrie
12-14 noiembrie
26-28 noiembrie
17-19 decembrie

Targul pentru O Viata Sanatoasa

Între 17 septembrie – 19 septembrie Baneasa Shopping City vă invităm la  o noua ediție  a Târgului pentru O Viață Sănătoasă.

Video Promo & Spot Baneasa 1 & Spot Baneasa 2

Targul pentru o viata sanatoasa in straie de toamna!
In perioada 17-19 septembrie la Baneasa Shopping City se dezlantuie simfonia toamnei, cu miresme de gogosari, magiunuri care pastreaza inca aroma fructelor de vara,sarmalute cu varza abia murata servite cu galbena mamaliguta stralucitoare ca un soare,toate pentru a face deliciul dumneavoastra, atunci cand ne vizitati.

Daca nu stiati, va spunem noi! Acum branza este cea mai gustoasa, si mai grasa, pentru ca laptele este mult mai consistent in perioada rece, asa ca veniti sa degustati branza grasa de oaie, de capra, din Sibiu,Fundata,Moeciu si din multe alte locuri de munte pe unde au umblat ciobanii, care ne-au pregatit si multe specialitati ciobanesti.
Targ pentru o Viata Sanatoasa
Stim ca duceti dorul prajiturilor de casa, care va chemau de la joaca cand erati copii, asa ca gospodinele din Maramures s-au intrecut
in maiestrie cu retete care mai de care mai gustoase, cu creme de caramel,branza dulce cu stafide,mere parfumate cu scortisoara, si
blaturi pufoase cu fructe, ce mai ... noi zicem ca v-am facut pofta si cu siguranta ne veti vizita.

De asemenea, iubitorii de produse apicole sunt invitați să deguste unul dintre rarele sortimente regăsite la Târgul pentru O Viață Sănătoasă: miere de castane; miere de lavandă, miere de afine, miere de rapiță, miere de zmeuăa, miere cu migdale sau cu nuci, energizant natural din ingrediente apicole cu polen și nucă, propolis și multe altele.   

Târgul pentru O Viață Sănătoasă  vă aduce în prim plan specialități de brânză cu paprika, cu mărar și chimen sălbatic.
Vă așteptăm cu produse alimentare BIO, importate din țări europene precum Italia, Franța, Spania etc.

O altă noutate a evenimentului este dată de produsele tradiționale italienești (brânzeturi, măsline, uleiuri, salamuri, pastă de bruschete etc) pe care vă  invităm să le degustați.

Despre Eveniment:
Libertatea
CSID
Adevarul
Evenimentul Zilei
SanatateaTV
StiriPeScurt
Tonica
SapteSeri
Dar nu trebuie să ratați fresh-urile de pepene, de mere sau de caise.  

De asemenea vă oferim spre vânzare costume tradiționale din diferite zone ale țării.

Baneasa Shopping City, piateta Time Square din zona Feeria.
Programul evenimentului este între 8.00-20.00, vineri, sâmbătă și duminică.

Rose Events și Hello Events vă invită să intrați în lumea produselor naturale și de asemenea, pentru mai multe detalii puteși accesa site-ul www.helloevents.ro..
Harta locatie

Machete Eveniment