Iepurasul vine la Iris Titan Shopping Center

Iepurasul vine la Iris Titan Shopping Center Bucuresti, 27 Martie 2012
image

IRIS TITAN SHOPPING CENTER intre 31 Martie si 12 Aprilie 2012

Bucuresti, 27 Martie 2012

Iepurasul vine la Iris Titan SHOPPING CENTER!

Iris Titan Shopping Center si Hello Events dau startul sarbatorilor de Paste, cu atmosfera plina de culoare, bunatati si multe, multe, spectacole. In perioada 31 martie 12 aprilie va surprindem cu Fabrica de Iepurasi, targ de produse traditionale, ateliere de creatie pentru copii, workshop-uri de pictura pe sticla, incondeiere de oua si modelaj in lut, spectacole de teatru, muzica populara, dar si usoara, dans si voie buna! Mai mult, pentru cumparaturi de minim 50 de lei, clientii Iris Titan SHOPPING CENTER pot castiga unul din cele 5 LCD-uri puse in concurs, 55 cosuri de bunatati pentru Paste si multe alte surprize!

Targul de Produse Traditionale isi deschide portile in perioada 31 Martie-12 Aprilie in Iris Titan SHOPPING CENTER. Traditiile vin la oras, cu oua incondeiate, margelate si colorate. Ii cusute manual pastrand modelele frumoaselor bunici, vin tocmai din Maramures indantelate si apretate. Aici gasesti multe obiecte de lemn, lucrate manual de artizani cu traditie. Vase de ceramica lucrate cu migala, vor face masa de Paste mult mai frumoasa. De Sfintele Paste, icoanele pot fi un cadou daruit din inima celor dragi, asa ca artisti iscusiti, vin sa expuna icoane lucrate din rasina de brad sau pictate pe sticla. Halvita cu miere de salcam si nuca, ciocolata de casa, bomboanele parfumate, cozonacii cu mac si nuca, vor face deliciul tuturor celor ce vor vizita targul. Targul este deschis intre orele 10.00-20.00 zilnic!

Cei mici vor fi cei mai rasfatati: pregatim Fabrica de Iepurasi prin care ii transormam din copii obisnuiti in iepurasi dragalasi, atelierele de creatie mult-iubite de acestia vor fi la locul lorsi surprizele se tin lant.si cei mari se vor putea bucura de spectacolele speciale si atat de variate in fiecare zi.

Hai sa ne vedem cu totii la Iris Titan SHOPPING CENTER, din 31 Martie pana pe 12 Aprilie si sa intampinam Pastele impreuna!

Paste Fericit alaturi de cei dragi!!!