ORASUL DE CARTOON LA IRIS TITAN SHOPPING CENTER!

Iris Titan SHOPPING CENTER intre 25 mai si 3 iunie 2012
image

Iris Titan SHOPPING CENTER intre 25 mai si 3 iunie 2012

Bucuresti, 24 Mari 2012


Iris Titan SHOPPING CENTER intre 25 mai si 3 iunie 2012

Iris Titan SHOPPING CENTER si Hello Events deschid ORASUL DE CARTOON in perioada 25 Mai - 03 Iunie 2012 in Iris Titan Shopping Center .

Atmosfera de basm si copilarie te intampina de la intrare!

Va asteptam zilnic cu mii de surprize, spectacole si cu un Targ de cadouri pentru cei mici, unde poti sa gasesti jucarii de toate felurile, carti de colorat si de povesti, jocuri educative, ducliuri din pasta de fructe, prajituri de casa, halvi?a cu multa nuca, ciocolata aromata. Fetitele vor fi incantate sa gaseasca cercelusi cu fundite, accesorii cu personajele din desenele animate preferate si multe alte obiecte pe placul lor. Si pentru ca ne pasa, tot la targ o sa gasiti si centre de dezvoltare personala atat pentru micuti, cat si pentru parinti.

Surprizele vin una dupa alta, asa ca pe 1 si 2 iunie te asteptam la workshop-ul ORASUL DE CARTOON intre orele 12.00-20.00 in care vom construi casute, vom picta si ne vom juca cu multe culori si baloane, iar o zana draguta ne va transforma in tot felul de personaje, pictandu-ne pe fata!

Chiar pe 1 Iunie, va asteptam la o frumoasa piesa de teatru, veniti sa aflati povestea lui PINOCCHIO intre orele 18.00-19.00! Mai tarziu vom dansa si vom canta la un Spectacol de muzica 3 in 1.

Oli si Pongo - Si tu poti fi erou! Alaturi de Pongo, Zana cea buna ?i catelul Oli, copiii vor nvata ca si ei pot fii eroi in viata de zi cu zi atunci cand sunt generosi, iubitori, atenti la nevoile celorlalti, curajosi, oricand gata sa dea o mana de-ajutor sau un zambet! Ei va asteapta incepand cu ora 18.00, iar pentru ca seara sa se incheie frumos, la final vom canta si vom dansa cu trupa FANTEZIA!

Acum ca v-am spus tot, va asteptam in perioada 25 Mai - 03 Iunie in Iris Titan Shipping Center, sa sarbatorim zilele copilariei!