IARMAROC DE VARAůPANA-N SEARA ľ intre 27 mai si 29 iulie 2012 IARMAROC DE VARAůPANA-N SEARA

Iris Titan SHOPPING CENTER ľ intre 27 si 29 iulie 2012

Bucuresti, 23 iulie 2012

Iris Titan SHOPPING CENTER si Hello Events deschid IARMAROCUL DE VARA in perioada 27 ľ 29 iulie 2012 in Iris Titan Shopping Center .

Iris Titan Shopping Center si Hello Events va asteapta in perioada 27-29 iulie in incinta Iris Shopping Titan la un ôIarmaroc de vara.. pana in searaö, cu multe, multe surprize. Aici vei gasi prajuturi din Maramures facute cu ingrediente naturale, pastrand retetele bunicilor, dulciuri din pasta de fructe si ciocolata de casa, covrigi si turta dulce, cozonaci si placinte moldovenesti, tuica de Arges in vase de sticla lucrate de artizani, miere si produse apicole, si cate si mai cate.
Nu le uitam nici pe doamne, ele vor gasi sapunuri naturale, articole de artizanat, icoane pictate pe sticla, bijuterii hand made, si surprizele nu se opresc aici: pe 27 si 28 iulie va veti bucura de ateliere de olarit si pictura pe sticla, concerte de muzica populara, teatru, dansuri populare - toate pentru a intregi atmosfera de sarbatoare si de vacanta.
Te asteptam sa intampini vara la Iris Titan Shopping Center in perioada 27-29 iulie, pentru ca aici vei gasi atmosfera satului traditional romanesc cu toata voia buna caracteristica!!!

In weekend-ul imediat urmator Iris Titan SHOPPING CENTER pregateste o mare supriza pentru cei care ii vor calca pragul: un spectacol ecvestru, ce va contine o parada de cai, o prezentare a acestora si plimbari cu poneiul!

Bifeaza muzica buna, shopping-ul si distractia in aer liber dintr-o singura vizita,

numai la Iris Titan SHOPPING CENTER!